"Vi skal skape trygghet ved god ledelse"

Prosjektledelse

Gjennom god prosjektledelse sikrer vi at store begivenheter gjennomføres innenfor trygge rammer. Vi som leder og drifter Zone security har sørget for sikkerheten under arrangement i Telenor Arena helt siden oppstarten. Vi var med på å sørge for at blant annet Ski VM i 2011, Snowboard VM i 2012 og Ungdoms-OL 2016 ble folkefester.

Vi er tilstede på Norges største festivaler slik at musikkelskere kan føle seg trygge og ivaretatte. Vi foretok sikkerhets- og kontrolltiltak under Breivik-rettsaken i Oslo Tinghus. Og under 200-års feiringen av Norges Grunnlov på Eidsvoll i 2014 var vi med for å ivareta sikkerheten for både gjester og publikum.

Zone security har spesialisert seg innen sikkerhetsledelse på strategisk, taktisk og operativt nivå. Vi hjelper våre kunder med å identifisere risiko og med å planlegge og gjennomføre tilpassede sikkerhetstiltak – helt fra overordnet nivå ned til de små detaljene. Vår mangeårige erfaring og kompetanse gjør Zone security til den prefererte sikkerhetsleverandøren.