Vi tar personvern seriøst. Les vår personvernerklæring
Om oss

Om ZONE Security

ZONE Security ble stiftet i 2014. Selskapet er i en oppbyggingsfase, men vi er langt fra nybegynnere i bransjen. Zone Security styres av en dedikert ledergruppe som har jobbet med utvikling og leveranse av sikkerhetstjenester siden 1999. Vi utfordrer bransjen ved å tilby og levere tjenester på en nytenkende og kosteffektiv måte.ZONE Security er godkjent innenfor ledelsessystemet for kvalitet i henhold til standarden ISO 9001:2015 

Vi har som målsetning å bli det raskest voksende sikkerhetsselskapet i Norge og vil innen kort tid være den foretrukne sikkerhetsleverandøren i Østlands-området innenfor de områdene vi har spesialisert oss på. ZONE Security eies av Euforum Holding AS som også eier og drifter Telenor Arena på Fornebu. Ledelsen i selskapet inngår som minoritetseier i ZONE Security AS.

ZONE Security sikrer at store begivenheter foregår innenfor trygge rammer og sørger for sikkerheten i havneområder, på offentlige og private områder, bygninger og byggeplasser. Vi som leder og drifter ZONE Security har sørget for sikkerhet under arrangement i Telenor Arena helt siden oppstarten. Ungdoms-OL 2016 leverte vi vektere på 22 forskjellige lokasjoner. Vi er tilstede på Norges største festivaler slik at musikkelskere kan føle seg trygge og ivaretatte. Vi bidrar til vellykket skipsfart gjennom trygge havner. Vi letter byggeprosessen for entreprenører og byggherrer gjennom profesjonell og god sikring av byggeplasser. Kort sagt så leverer vi et bredt spekter av sikkerhetsløsninger til en rekke virksomheter, noe vi presenterer her på nettsidene våre. Vi har gruppert tjenestene vi leverer på en oversiktlig måte slik at man enkelt kan skaffe seg oversikt over de områder og bransjer vi tilbyr sikkerhetsløsninger for.

Arrangement der ZONE Security leverer sikkerhetstjenester kjennetegnes ved at de oppleves som trygge og behagelige. Våre oppdragsgivere skal være sikre på at de overlater sin eiendom, sitt omdømme og sin drift til et kompetent og seriøst selskap.

Våre verdier reflekteres på alle nivå, fra styret og ledelsen og ut til den enkelte vekter. Vi skal være:

Kompetente
Gjennom kompetanse, erfaring og gode forberedelser skaper vi trygge omgivelser.

Åpne
Vise skjønn, samtidig være tydelig, bestemt og ikke-diskriminerende.

Smarte
Være løsningsorienterte og handle før situasjoner oppstår.

Serviceinnstilte
Vi veileder og assisterer publikum med formål å fremme opplevelse av trygg tilstedeværelse.

send Ta kontakt
Takk for at du tok kontakt! Du hører fra oss snart.